Ασφάλειες

Το γραφείο μας δραστηριοποιείτε και στο κομμάτι των ασφαλειών με πλήρη προγράμματα ασφάλισης και προσιτά ασφάλιστρα.

Σε συνεργασία με ένα μεγάλο πλήθος αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιριών, εξασφαλίζει εύκολες διαδικασίες και προϊόντα απλά και κατανοητά με ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι παρέχουμε την δυνατότητα στον πελάτη μας να συγκρίνει και να επιλεγεί το ασφαλιστικό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται πραγματικά στις προσωπικές, στις οικογενειακές και επαγγελματικές του ανάγκες.

Τα ανασφάλιστα οχήματα είναι ένας σημαντικός κίνδυνος στους δρόμους της χώρας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας, το σύνολο των ανασφάλιστων οχημάτων ξεπερνά τις 600.000. Το πρόβλημα δημιουργείται καθώς πολλοί ιδιοκτήτες αποφασίζουν, για οικονομικούς κυρίως λόγους, να μην ασφαλίσουν τα οχήματά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πολύ σοβαρούς κινδύνους τόσο για τους ίδιους όσο και για τους γύρω τους. Τις περισσότερες φορές το σκεπτικό είναι ότι εφόσον δεν χρησιμοποιούν το όχημά τους, δεν έχουν λόγο και να το ασφαλίσουν. Το νομικό πλαίσιο που ισχύει στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα αυστηρό. Σκοπός του, να προστατεύσει εκείνους τους πολίτες που σέβονται τη ζωή και την περιουσία των άλλων. Έτσι η ασφάλιση είναι υποχρεωτική για κάθε όχημα, ανεξάρτητα από το αν το κινεί ο ιδιοκτήτης του ή όχι, εφόσον δεν έχουν κατατεθεί οι πινακίδες του.
Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η καλύτερη λύση για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους.

 • Συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού σας ταμείου.
 • Σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.
 • Εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, χωρίς αναμονή.
 • Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, σε κάθε βαθμίδα περίθαλψης.
 • Σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το γιατρό, το διαγνωστικό κέντρο και το νοσηλευτικό ίδρυμα που επιθυμείτε.
 • Έχει προσιτό κόστος και προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.
 • Σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες και μεγάλες δαπάνες υγείας.
Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις, τις δικές της ανελαστικές δαπάνες. Η πρόωρη απώλεια της ζωής μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες για την ποιότητα ζωής μίας οικογένειας, η οποία για να καλύψει τις ανάγκες της μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαβίωσής της.

Οι προτεραιότητες μιας οικογένειας εξαρτώνται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η καθεμία.

Παρακάτω, αναφέρονται ενδεικτικά κάποιες ανάγκες που χρειάζεται να αντιμετωπιστούν σε περίπτωση πρόωρης απώλειας ζωής.

Προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες
 • Τρέχοντα έξοδα
 • Κάλυψη τελευταίων εξόδων
 • Αποπληρωμή στεγαστικών δανείων
 • Πληρωμή πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων
 • Πληρωμή φόρων κληρονομιάς
 • Υποχρεώσεις προς τρίτους
 • Χρηματοδότηση μελλοντικών σπουδών για τα παιδιά
KATOIKIA
Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας σας δίνουν τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το σπίτι σας με οικονομία, με ευελιξία, με πολλές επιλογές. Σας προσφέρουν καλύψεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στο βαθμό προστασίας που επιθυμείτε και στις οικονομικές σας δυνατότητες.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και με δυσάρεστες συνέπειες. Τα προγράμματα ασφάλειας εξασφαλίζουν ολοκληρωμένα την επιχείρησή σας προστατεύοντας τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο και το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό αλλά και τις βελτιώσεις που εσείς έχετε πραγματοποιήσει στο κτίριο. Έτσι μπορείτε με σιγουριά να εξασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα συνεχίσει να λειτουργεί ό,τι και άν συμβεί.
Καλύπτεται οποιαδήποτε τυχαία και απρόβλεπτη φυσική / υλική απώλεια ή ζημία ασφαλισμένου περιουσιακού στοιχείου ή/και επακόλουθη απώλεια μικτών εσόδων (εντός της περιόδου αποζημίωσης που αναγράφεται κατωτέρω) λόγω Διακοπής Παροχής ενέργειας προς το δίκτυο της ΔΕΗ, συνεπεία άμεσης υλικής ζημίας, κατόπιν επέλευσης ενός εκ των καλυπτομένων κινδύνων.
Καλλιεργούμε τη σιγουριά

Οι Αγροτικές Ασφαλίσεις αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα «οικονομικά εργαλεία» για την διαχείριση μεγάλου αριθμού κινδύνων που απειλούν την αγροτική επιχείρησή σας.

Μια σοβαρή ζημιά στη φυτική παραγωγή, τα μηχανήματα ή τα κτίρια μπορεί εύκολα να φτάσει σε πολλές δεκάδες ή ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, θέτοντας την αγροτική μονάδα σας σε δύσκολη ταμειακή θέση, αν όχι σε οικονομικό αδιέξοδο.

Η ιδιωτική ασφάλιση, σας παρέχει την απαραίτητη ρευστότητα τη στιγμή που τη χρειάζεστε περισσότερο.
Με στόχο τη στήριξη της αγροτικής οικονομίας, έχουμε αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης του αγροτικού τομέα, παρέχοντας σφαιρική προστασία και λύσεις για κάθε ενδεχόμενο.

Έχετε στη διάθεσή σας διάφορους τρόπους για να προστατεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία, στο σύνολο τους ή το καθένα ξεχωριστά.